Kuchyň na míru – sen každého kuchaře

Kuchyň na míru – sen každého kuchaře

V kuchyni trávíme velké množství času, a to nejen při vaření, ale často také při stolování s rodinou a během posezení u kávy s přáteli. Proto je velmi důležité, abyste se v ní cítili příjemně. Každý člověk má specifická přání a potřeby a právě díky kuchyni na míru se v nich nemusíte nijak omezovat a dělat kompromisy, jako tomu je u již sestavených kuchyní. Právě naopak – kuchyni na míru si přizpůsobíte přesně tak, jak potřebujete.

Rozměry kuchyně podle vašich potřeb

Nemusíte se omezovat na běžné tvary kuchyňské linky a rozměry skříněk, ani přemýšlet, zda všechno dokonale padne na své místo. Stěny nikdy nejsou dokonale rovné a místnost může mít atypické rozměry, do kterých běžnou sektorovou kuchyň napasujete jen těžko. Kuchyň na míru může být navíc sestavena nejen do klasických tvarů, jako rovná nebo rohová, ale i do méně obvyklých, například do tvaru písmen J, U nebo G, s ostrůvkem či bez něj, a to přesně podle rozměrů místnosti. Se skříňkami je to podobné – někomu stačí skříněk méně, někdo jich potřebuje více a jiný má věci raději na otevřených policích. Kuchyně na míru je navržená přesně podle vašich možností a přání, ale také podle vaší výšky. Můžete si tak být jistí, že pracovní deska i skříňky budou ve správné výšce, vše potřebné pro vás bude snadno dostupné a při vaření se budete cítit pohodlně.

Dlouhá životnost a originální design

Nemusíte si vybírat, zda dáte přednost špičkové kvalitě a odolným materiálům, nebo originálnímu designu – kuchyně na míru spojuje obojí. Sami si můžete zvolit, z jakých materiálů chcete pracovní desku, korpus a dvířka, a vybrat si můžete i jejich barvu a povrchovou úpravu. Nemusíte se vůbec vázat na omezený výběr předem sestavených kuchyňských linek, které najdete v každé druhé domácnosti. Díky tomu, že nejde o velkovýrobu, ale každý kus je originál, jsou kuchyně na míru zpracovány precizně s důrazem na každý detail.

Tmavá kuchyně s dřevěnými prvky a kovovými úchyty

Nemusíte nic řešit

S kuchyní na míru vám odpadají veškeré starosti – naši odborníci místnost zaměří, zakreslí a udělají návrhy podle vašich představ. Díky mnoha zkušenostem vědí, jak kuchyň navrhnout maximálně prakticky – můžete se spolehnout na dostatek prostoru pro spotřebiče, dostatek úložného prostoru na nádobí, optimální prostor pro samotnou přípravu pokrmů, rozdělení na zóny pro plynulý přechod od jedné činnosti k druhé a dostatek dostupných zásuvek. Co se týká vzhledu kuchyně, v našem kuchyňském studiu najdete školené zaměstnance, kteří vědí, jaké jsou momentálně trendy a novinky, a rádi vám poradí nejen s výběrem materiálů a barev, ale také s výběrem obkladů, osvětlení, spotřebičů, podlahy nebo barvy stěn, aby k sobě vše dokonale ladilo. Návrhy si také můžete prohlédnout ve 3D vizualizaci, díky které si kuchyň můžete mnohem lépe představit.

Kuchyně doladěná do detailu

Jak se říká – dvakrát měř, jednou řež. A u kuchyní to platí na 100 %. Přesné zaměření zaručuje, že nikde nebude nic trčet nebo odstávat a že prostor bude využitý na maximum. Použití odolných materiálů ve spojení s kvalitním zpracováním a odbornou montáží je nejlepším krokem k dlouhotrvající životnosti. Každá dvířka a každý šuplík v kuchyni na míru jsou seřízené na milimetry přesně tak, aby se pohybovaly hladce a dokonale doléhaly. V kuchyni na míru prostě vůbec nemusíte slevovat ze svých požadavků nebo dělat jakékoliv kompromisy.